Behandlingar 

Logga Transparent.png

Ansiktsbehandlingar

Djuprengörande behandling

För dig som behöver en riktigt djuprengöring som städar upp huden från orenheter och sebum. Denna behandling exfolierar huden, tar bort komedoner och döda hudceller samt penetrerar huden med näringsämnen djupt in i huden.

Behandlingen passar främst Dig med en fet kombinerad hudtyp.

Akne detox behandling
Behandlingen passar för en aknebenägen hud och är en kraftfull behandling med både Bha-syra, clarifying ampull och portömning. Den effektiva ampullen har en kombination av aktiva ämnen som reducerar talgöverskott, behandlar utbrott, minskar rodnad och inflammationer associerad till acne. Probiotiska extrakt och prebiotika underhåller ett hälsosamt mikrobiom och håller på det sättet akneskapande bakterier i schack.

Esse Signaturbehandling - Antiage 

En lyxig anti-age ansiktsbehandling som bekämpar åldersprocesser i huden. Med en känsla av avslappning och massage i hela behandlingen. Jag arbetar med ekologiska produkter med levande probiotika (goda bakterier) som ger huden omedelbar lyster, ökad fukthalt och utslätande effekt.

Rekommenderas till alla med åldrad, för en torr och livlös hud.

Klassisk Ansiktsbehandling

En behandling för dig som vill ha en enkel och lätt uppfräschning av din hud och en 50 minuter avkopplande stund. Eller känner att du inte riktigt vet vilken behandling Du ska välja, Då kan jag i denna behandling rekommendera Dig hur du ska gå vidare och vilken behandling du bör ta framöver.

Marina Miracle  -  PRO green Luxury treatment. 

Den här 100% naturliga kemiska behandlingen, är helt unik då den inte torkar ut huden. 
Det är en djuprengörande och underbar ansiktsbehandling som innehåller 3 olika BHA-syror och 4 olika AHA-syror. 
Denna behandling minskar ärr, pigmentfläckar och jämnar ut din hudton.  Huden får en ökad spänst och en klart förbättrad hudyta.
Resultatet är en mjuk, exfolierad hud med fantastisk lyster. 

Behandlingen innehåller massor av probiotika, C-vitamin, dubbelmolykulär hyaluronsyra och MSM som ökar fuktighetsgraden och keratin och kollagenproduktionen.
Denna behandling passar alla hudtyper bortsett från "trasig" och sårig hud. 

 

Gua - Sha Facelift

Djup avslappnande ansiktsmassage för dig som känner dig spänd, stressad och vill ge huden mer lyster/glow!

 

Behandlingen inleds med en avkopplande djup rengöringsmassage och varm handduk, du får sedan njuta av massage av dekolletage, axlar och nacke.

 

 Behandlingen fortsätter med massage, med en anpassad Gua Sha sten för ett naturligt facelift/lymfmassage/lyster och avslutas med en esse probiotik ampull och Exklusion Peel off mask, samt avslutande fuktkräm och ögonkräm. 

Total avkoppling!

 Probiotik ampull innehåller bla 5 miljarder levande mjölksyrebakterier som balanserar hudens mikrobiom.

Exclusion mask är en alg/ peel off mask som bildar en syrefri miljö på hudytan för att aktivera probiotika i ampullen. 

Estetiska ansiktsbehandlingar

Estetisk Akupunktur

Estetisk akupunktur fungerar genom att kollagenproduktionen ökar lokalt och ger spänst åt hud och muskler i ansiktet, vilket  gör att huden får en vacker lyster och du ger ett piggt och fräscht intryck.
Behandlingsmetoden kan ta bort små och minska större rynkor och linjer, reducera påsar och mörka ringar under ögonen, minska dubbelhaka och stärka ditt immunförsvar.
Återkommande akupunkturbehandlingar främjar tillväxten och fortsätter långsamt återuppbyggandet av kollagen som fyller ut eller stramar upp de områden som behandlas.

Detta resulterar i en långvarig förbättring/förminskning av fina linjer och rynkor. Tack vare detta är oftast resultat mer långvarigt än någon av de injektionsbehandlingar som för närvarande erbjuds på marknaden.


Under behandlingen sätts 15-70 st mycket tunna nålar i huden kring de områden i ansiktet där kunden vill ha effekt. Detta kombineras med kroppsakupunktur för att ge balans och stärka dina energier.


För att få bäst effekt rekommenderas 10 st behandlingar, 2 i veckan. Efter behandlingsserien kan en boost-behandling behövas var 8e vecka för att hålla maximalt resultat.


Effekt inväntas ofta efter 3-4:e gången, en  märkbar effekt efter 7-8:e  och för en mer bestående effekt rekommenderas 10 behandlingar. Inga garantier kan lämnas då livsstilen är av stor vikt


Estetisk akupunktur hjälper mot:
Åldersrynkor och linjer
Acne
Dubbelhaka
Torrhet, slapphet och matthet i ansiktet
Påsar under ögonen


Att tänka på före behandling
Du bör inte ha make-up på dig, då nålarna kan ta med sig färgämnen in i huden och orsaka pigmentförändringar och t.om ofrivilliga tatueringar. Viktigt att huden är ren och så naturlig som den kan vara innan varje behandling.

Microneedling/innopen


Microneedling är en teknik där vi använder kirurgiska mikronålar för att skapa små kanaler i huden och stimulera kollagen och elastinproduktionen. Vi skapar alltså ett mindre och kontrollerat trauma i huden för att kicka igång hudens självläkningsprocess.


Med denna teknik kan vi bland annat reducera rynkor, linjer, ärr, bristningar och pigmenteringar. Tack vare kanalerna som går ner i dermis kan vi nå ner med ingredienserna där de verkligen gör nytta.


Resultatet är en uppstramad, jämn och fyllig hud.

Varför vi har valt att jobba med just InnoPen är för att de ligger i framkant både när det gäller kvalitet och säkerhet. Deras patenterade nålkassett har ett dubbelt skyddshölje som kräver att nålarna är väldigt precisa i sin placering för att förhindra eventuella skador. Nåldjupet är helt reglerbart så att man kan anpassa efter område och vilken typ av problem som ska behandlas för en så säker användning som möjligt.

Du ska undvika behandling om:

• Huden ej är intakt.
• Vänta ca en vecka efter fillersbehandling tills svullnad lagt sig.
• Har en immunförsvars sjukdom eller dålig sårläkning.
• Upp till 6 månader efter sista behandlingen med acne medicin.
• om du är gravid eller ammande.
• Aktiv acne, herpes, psoriasis, eksem.
• Har sjukdomskänsla i kroppen.

Bieffekter är att du kan uppleva en ansiktsrodnad upp till tolv timmar efter behandlingen. Svullnad, torr hud som bildar skorpor som ej ska pillas bort, bakterieinfektion om du har smutsig kudde eller pillar med smutsiga händer. Acne kan uppkomma om man har mycket smutsig hud som hade uppkommit ändå.

Plaxpot / plasmaljus
Plaxpot plasma är en revolutionerande, icke kirurgisk procedur som ger fantastiska och bestående resultat. Behandlingens huvudprincip är att sublimera rynkor och överskottshud. Till skillnad från många andra apparaturer genererar Plaxpot äkta plasma, CE märkt,  skapad av en inbyggd plasmagenerator.

Hudanalys/behovsanalys
Denna behandling rekommenderar jag dig som vill ha rådgivning i vilken ansiktsbehandling Du behöver, jag gör en rengöring och hudanalys samt ställer lite frågor om dig och vad Du vill ha hjälp med.
Kom osminkad på behandlingen
Utifrån detta kan jag sedan rekommendera dig olika ansiktsbehandlingar samt produkter.

 

Tandblekning

Tandblekning med plasmaljus

Vid plasmaljusblekning används plasmaljus för att aktivera blekningsgelén.

Tandkött, läppar, munhåla etc. behöver inte täckas över för att undvika skadliga bieffekter och inga ilningar i tänderna uppstår under eller efter behandlingen. 

Plasmaljusblekning innebär att man använder sig av noggrant sammansatta och milda preparat i kombination med välbalanserad ljusstyrka. Normalt sett behöver inte heller kunden som bleker sina tänder med plasmaljus återkomma för upprepade behandlingar. Blekning med plasmaljus ger mycket bra resultat. 

Genomsnittsresultat: 2-9 nyanser vid ett tillfälle.


Bodysugaring

Hårborttagning med sockerpasta sk "Sugaring"
Sugaring är en 100 % naturlig, mild, säker, effektiv och miljövänlig teknik för hårborttagning.

Massage

Bambumassage:
Det här är en massage som utförs med varma bambupinnar och olja. Det är en mycket djupgående massage på muskler och bindväv.  Som lämpar sig bäst för muskulösa samt personer med lite hull, är man allt för tunn kan de varma bambupinnarna upplevas för hårda mot ben delar. Massagen kan även ha en utrensande effekt på slagg i bindväven och  med en kontinuerlig behandling, tre ggr/vecka, då även en ha en slimmande effekt.


Finns för halvkropp 30 min samt helkropp 75 min

Spamassage:
Detta är en Klassisk Spamassage med olja, en mer avslappnande, ej djupgående, massage,  endast halvkropp 30 min (rygg, nacke, dekolletage och ansikte.)

 

Färg form fransar och bryn

Jag färgar och formar dina fransar och bryn utifrån dina önskemål/möjligheter

Bokning och mer information

besök salongens sida på BokaDirekt

intyg bella.JPG
Diplom Salong Bella 2.JPG

Kontakta Salongen 

Norra Järnvägsgatan 51

82732 Ljusdal 

0725193902

Behandling Bella.jpg
Holistisk Hudvård