top of page
Logga Transparent.png

Produkter 

Gustaf & Linnea

Gustaf och Linnea är två yrkesbiodlare med passion för hållbarhet, biodling, honung och hållbar livsstil på Gotland.

Ett silkeslent cerat som skönt mjukar upp och återfuktar din hud och dina läppar. Skapat av bivax och honung från bin som flugit över den svenska floran. Tillsammans med kallpressad gotländsk rapsolja, vårdande sheasmör och en touch av vaniljarom har du något riktigt bra för nariga läppar, torra händer eller väderbitna kinder. 

Ringblomssalvan har historiskt använts mot olika hudåkommor. Skapat av bivax från bin som flugit över den svenska floran. Tillsammans med kallpressad rapsolja, solrosolja, sheasmör och en svag doft av lugnande lavendel har du något riktigt bra för torr och irriterad hud på händer, kinder och där det behövs. Ringblomssalvan ökar även hudens skyddsbarriär och motståndskraft vilket hjälper till att minska rodnad och stärker en känslig hud.

 

Bivaxduken gör att du kan förvara dina matvaror på ett naturligt och plastfritt sätt. Den fyller samma funktion som plastfolie och fäster lika bra som den  runt matvarorna eller porslinet. Linda duken runt osten, grönsakerna, frukten eller en tallrik mat och värm duken med händerna så formas duken runt föremålet. Bivaxets antibakteriella egenskaper håller matvarorna fräscha och fina. Skippa plasten och välj bivaxduken som är bra för både dig och miljön.


Här bokar du in en tid där jag kan hjälpa Dig med dina inköp.


brand.png
ringblomssalva.png
Skärmavbild 2022-11-23 kl. 08.39.05.png
Skärmavbild 2022-11-23 kl. 09.54.27.png

Kontakta Salongen

Norra Järnvägsgatan 51

82732 Ljusdal 

0725193902

bottom of page