top of page

Behandlingar 

Logga Transparent.png

Estetiska behandlingar

Estetisk Akupunktur

Estetisk akupunktur fungerar genom att kollagenproduktionen ökar lokalt och ger spänst åt hud och muskler i ansiktet, vilket  gör att huden får en vacker lyster och du ger ett piggt och fräscht intryck.
Behandlingsmetoden kan ta bort små och minska större rynkor och linjer, reducera påsar och mörka ringar under ögonen, minska dubbelhaka och stärka ditt immunförsvar.
Återkommande akupunkturbehandlingar främjar tillväxten och fortsätter långsamt återuppbyggandet av kollagen som fyller ut eller stramar upp de områden som behandlas.

Detta resulterar i en långvarig förbättring/förminskning av fina linjer och rynkor. Tack vare detta är oftast resultat mer långvarigt än någon av de injektionsbehandlingar som för närvarande erbjuds på marknaden.


Under behandlingen sätts 15-70 st mycket tunna nålar i huden kring de områden i ansiktet där kunden vill ha effekt. Detta kombineras med kroppsakupunktur för att ge balans och stärka dina energier.


För att få bäst effekt rekommenderas 10 st behandlingar, 2 i veckan. Efter behandlingsserien kan en boost-behandling behövas var 8e vecka för att hålla maximalt resultat.


Effekt inväntas ofta efter 3-4:e gången, en  märkbar effekt efter 7-8:e  och för en mer bestående effekt rekommenderas 10 behandlingar. Inga garantier kan lämnas då livsstilen är av stor vikt


Estetisk akupunktur hjälper mot:
Åldersrynkor och linjer
Acne
Dubbelhaka
Torrhet, slapphet och matthet i ansiktet
Påsar under ögonen


Att tänka på före behandling
Du bör inte ha make-up på dig, då nålarna kan ta med sig färgämnen in i huden och orsaka pigmentförändringar och t.om ofrivilliga tatueringar. Viktigt att huden är ren och så naturlig som den kan vara innan varje behandling.

Bokning och mer information

besök salongens sida på BokaDirekt

Skärmavbild 2022-11-30 kl. 14.49.52.png
Diplom Salong Bella 2.JPG

Kontakta Salongen 

Norra Järnvägsgatan 51

82732 Ljusdal 

0725193902

Skärmavbild 2022-11-29 kl. 14.33.29.png
Holistisk Hudvård 
bottom of page